Polední menu
Pátek 4.7.
1
150g
“Fish & Chips” – filátko z tmavé tresky smažené v pivním těstíčku, podávané na listech trhaného salátu s hranolky a domáci tatarkou /1,3,4,7/
185,-
2
150g
Vepřová panenka-grilovaná v pepřovém koření a tymiánem do růžova, filírovaná na plátky, podávaná s fazolovými lusky se slaninou, pečenými novými bramborami a přírodní stávou/1,3,7/
185,-
3
150g
Chilli guesadela-trhané vepřové maso s jalapenos papričkami, drcenými fazolemi, sýrem chedar, koriandrem a rajčaty, podávané s quacamole dipem a trhaným salátkem/1,7/
179,-
4
150g
Kuře bang-bang- kuřecí prsa se sezamovým olejem, cuketou, ústricovou omáčkou a swett chilli, podávané s jasmínovou rýží.
179,-
5
150g
Vege gueasadela-rozpečená pšeničná tortila s grilovanou zeleninou, drcenými fazolemi, sýrem chedar, podávaná se zakysanou smetanou a trhaným salátkem/1,7/
175,-
6
170g
Kuřecí burger- plátek kuřecích prsou s bylinkovou majonézou, plátky rajčat v rozpečené housce, podávané s hranolky/1,3,7/
179,-
7
150g
Pljeskavica -bochánek mletého telecího a vepřového masa s čerstvými bylinkami a kořením čubrica, podávaná na ropečeném pita chlebu s balkánským sýrem, grilovanou zeleninou a jarní cibulkou/1,3,7/
175,-
8
1ks
Lotus cheesecake /1,3,7/
55,-
Česnečka s šunkou, sýrem a krutony/1,7/ (v ceně menu)
Míchaný salátek (v ceně menu)