Polední menu
Pondělí 15.9.
1
150g
Spaghetti s krevetami -restované krevety na extra panenském olivovém oleji s cherry rajčaty, česnekem a listovou petrželkou, sypané parmezánem grano padana/1,7/
185,-
2
150g
Kuřecí na houbách-kuřecí medajlonky se smetanovou omáčkou s houbami, podávané s jasmínovou rýží/1,7/
179,-
3
150g
Hovězí tatarák- míchaný dle tradiční receptury s vaječným žloutkem, zjemněný końakem, podávaný s chlebovými topinkami, cibulovým salátem a čerstvým česnekem /1,3,7,10/
195,-
4
150g
Vepřová panenka plněná nivou, balená v anglické slanině, podávaná s jemnou bramborovou kaší, přírodní štávou a trhaným salátkem /1,7/
185,-
5
125g
Vege spaghetti -na extra panenském olivovém oleji s cherry rajčaty, česnekem a listovou petrželkou, sypané parmezánem grano padana/1,7/
175,-
6
150g
Kuře na paprice- kuřecí prsa v silné smetanové omáčce s paprikou a šalotkou, zjemněná smetanou, podávaná s houskovým knedlíkem nebo bramborovými noky/1,3,7/
179,-
7
1ks
Lotus cheesecake nebo jablkový koláč/1,3,7/
55,-
Hráškový krém s chlebovými krutony/1,7/ (v ceně menu)
Rajčatový s jogurtem/7/ (v ceně menu)