Polední menu
Středa 9.7.
1
150g
Thajské červené kari s krevetami-restované krevety se zázvorem, limetkovými listy, chiili papričkou, červeným kari a zeleninou, zjemněné kokosovým mlékem, podávané s jasmínovou rýží, čerstvým koriandrem a thajskou bazalkou /1,14/
189,-
2
180g
Jack Daniels burger - burgr z hovězího chuck rollu v rozpečené máslové bulce se slaninou, sýrem cheedar, čerstvou cibulí, plátky rajčat, rukola, trhaným salátem, Jack Daniels bbq majonézou, podávané s hranolky coleslaw salátem/1,3,7/
185,-
3
150g
Chilli con carné-mleté hovězí maso v pikantní rajčatové omáčce s chilli papričkami, šalotkou, fazolemi, koriandrem, česnekem a hořkou čokoládou, podávané s jasmínovou rýží, nachos lupínky a kopečkem zakysané smetany/1,7/
185,-
4
150g
Chedarová Kuřecí quesadilla- grilované kuřecí kousky, chedar, červená cibule, slanina, rajčata, chilli papričky a čerstvý koriandr v rozpečené tortile s quacamole dipem /1,3,7/
179,-
5
150g
Thajské červené kari s tofu - uzené tofu se zázvorem, limetkovými listy, chiili papričkou, červeným kari a zeleninou, zjemněné kokosovým mlékem, podávané s jasmínovou rýží, čerstvým koriandrem a thajskou bazalkou /1/
175,-
6
150g
Kuřecí řízek-kuřecí prso smažené v trojobalu, podávané s cajunským bramborovým salátem s řapíky celeru, dijonskou hořčicí, paprikou, šalotkou, hráškem a kyselou okurkou/1,3,7,9,10/
175,-
7
100g
Salát s kozím sýrem-trhaný salát, rukola, koktejlová rajčata, grilovaný kozí sýr BUCHE DE CHEVRE, pečená řepa, medovohořčiný dresing a vlašské ořechy, podávané s rozpečenou bylinkovou bagetou/1,7,8/
179,-
8
150g
Vepřové výpečky -kostky vepřového bůčku pečeně v silné omáčce s cibulí, česnekem a kmínem, podávané se smetanovým listovým špenátem a bramborovým knedlíkem/1,3,7/
175,-
9
1ks
Lotus cheesecake / 1,3,7,8/
55,-
Jihočeská bramboračka s houbami/ 1/ (v ceně menu)
Coleslaw salátek/7/ (v ceně menu)