Polední menu
Úterý 16.12.
1
150g
Thajské červené kari s krevetami-restované krevety se zázvorem, limetkovými listy, chilli papričkou, červeným kari a zeleninou, zjemněné kokosovým mlékem, podávaná s jasmínovou rýží, čerstvým koriandrem a thajskou bazalkou/1,4,7/
199,-
2
150g
Pfefersteak- hovězí rumsteak Uruguay grilovaný do růžova v pepřovém koření, podávaný s pečenými mini bramborami, fazolovými lusky se slaninou a pepřovou omáčkou s konakem/1/
220,-
3
150g
Chipotle sandwitch -trhaná vepřová krkovice, tažená přes noc v černém pivu v rozpečené italské ciabatte se smaženou cibulí, chedarovou omáčkou a chipotle majonézou, podávané se steakovými hranolky se slupkou a salátem coleslaw/1,3,7/
185,-
4
150g
Krůtí holandský řízek-mleté kůtí maso se sýrem, čerstvými bylinkami a muškátovým oříškem, smažené v trojobalu, podávaný s jemnou bramborovou kaší se smetanou a kyselou okurkou/1,3,7/
185,-
5
150g
Thajské červené kari s tofu- se zázvorem, limetkovými listy, chilli papričkou, červeným kari a zeleninou, zjemněné kokosovým mlékem, podávaná s jasmínovou rýží, čerstvým koriandrem a thajskou bazalkou/1,4,7/
179,-
6
150g
Mexické vegetariánské buritto -fazole, cuketa, kukuřice a rajčatová salsa v pšeničné tortille se strouhaným čedarem, podávané s kopečkem zakysané smetany a trhaným salátkem/1,7/
179,-
7
150g
Kančí na divoko-kostky kýty z divočáka pomalu tažené s cibulí, divokým kořením, slaninou a černým pivem, podávané s dušeným červeným zelím a houskovým knedlíkem/1,3/
185,-
8
1ks
Čokoládový dortík, Lotus cheesecake nebo jablkový koláč/1,3,7/
59,-
Kuřecí vývar s masem a nudlemi /1,3,7/
Coleslaw salátek/7/ (v ceně menu)

