Polední menu
Úterý 23.4.
Polední menu s sebou bez polévky
účtujeme o 10 Kč méně
1
120g
Steak z čerstvého tuňáka, grilovaný v bylinkovém pestu, podávaný na salátu nicoisse-mini brambory, koktejlová rajčata, fazolové lusky, černé olivy, vařené vejce, citronová štáva, extra panenský olivový olej a balzamiková redukce/3,4/
189,-
2
150g
Urugvajský flank steak hovězí steak grilovaný v pepřovém koření, podávaný se steakovými hranolky se slupkou, omáčkou chimichuri a trhaným salátkem s cherry rajčaty
189,-
3
180g
Vepřový holandský řízek-mleté vepřové maso se sýrem, čerstvými bylinkami a muškátovým oříškem smažené v trojobalu, podávané s jemnou bramborovou kaší se smetanou a kyselou okurkou/1,3,7/
179,-
4
150g
Spagetti alla bolognese-italské těstoviny s hovězí ragů z mletého hovězího masa v rajčatové omáčce, kořenovou zeleninou, červeným vínem, panchetou, čerstvou bazalkou a česnekem, sypané parmezánem grano padana/1,3,7,9,10/
175,-
5
150g
Čerstvý chřest na másle -podávaný se zastřeným vejcem, holanskou omáčkou a máslovými bramborami s libečkem/1,3,7/
175,-
6
150g
Kuře ala bažant- pečené kuřecí paličky s divokým kořením, komínovou slaninou, vavřínem a čersrvým tymiánem, podávané se silnou přírodní štávou, červeným zelím, bramborovými knedlíky nebo jasmínovou rýží/1,3,7/
169,-
7
1ks
Maracuja a lotus cheesecake nebo Míša dort/1,3,7/
55,-
Kuřecí vývar s masem, jarní zeleninou a nudlemi /1,3/ (v ceně menu)
Salát z červeného zelí /7/ (v ceně menu)