Polední menu
Čtvrtek 30.10.
1
150g
Filátko z čerstvé pražmy- podávané s jemnou bramborovou kaší, máslovou zeleninou a trhaným salátkem/4,7/
189,-
2
150g
Mix grill-vepřová panenka balená v anglické slanině s čerstvým rozmarýnem, steak z kuřecích prsou a filírované kachní prso v pepřovém koření, podávané s hranolky, tatarskou omáčkou, rajčatovou salsou a trhaným salátkem/1,7/
199,-
3
150g
Bimbimbab-korejská specialita, restované mleté hovězí maso, sojová chilli omáčka s třtinovým cukrem, podávané na jasmínové rýží s listovým špenátem s česnekem a sezamovým olejem, sázeným vejcem, mungo klíčky, blanšírovanou mrkví, ledovým salátem a omáčkou gochujang./3/
179,-
4
150g
Jižanský burger-kuřecí prso marinované v podmáslí s cajunským pepřem, smažené v kukuřičných lupínkách v rozpečené máslové bulce s majonézou z hrubozrnné hořčice, ledovým salátem a plátky rajčat, podávané s hranolky /1,3,7/
179,-
5
150g
Smažený květák-růžičky květáku smažené v trojobalu, podávané s máslovými brambory, trhaným salátem a domácí tatarkou /1,3,7/
175,-
6
150g
Tradiční kuře na paprice-kuřecí prsa v silné omáčce s cibulí, divokým kořením, máslem, maďarskou paprikou a smetanou, podávané s těstovinami nebo houskovými knedlíky /1,3,7/
179,-
7
150g
Kančí ragů po myslivecku podle Zdeňka Pohlreicha-pomalu tažené kousky divočáka s kořenovou zeleninou, čerstvým rozmarýnem, divokým kořením, rajčaty a portským vínem, podávané s glazovanými žampiony se slaninou, jemnou bramborovou kaší nebo domácím šunkovým knedlíkem/1,3,7/
189,-
8
1ks
Lotus cheesecake nebo jablkový koláč /1,3,7,8/
55,-
kuřecí vývar s masem zeleninou a nudlemi/ 1,3,7/ (v ceně menu)
Capresse salátek/7/ (v ceně menu)

