Polední menu
Čtvrtek 2.5.
Polední menu s sebou bez polévky
účtujeme o 10 Kč méně
1
150g
Čerstvý losos- steak z lososa s bylinkami, podávaný s petrželovými brambory a trhaným salátkem s cherry rajčaty/4/
185,-
2
150g
Tatarský biftek - jemně nasekaná syrová hovězí svíčková s cibulí, červenou paprikou, česnekem, kečupem, worchestrem a hořčicí, podávaná vaječným žloutkem, topinky a trhaným salátkem/1,3,7,8,9,10/
189,-
3
400g
Pečené celé krůtí stehno- s čerstvýmí bylinkami a slaninou, podávane se silnou přírodní štávou, jemnou bramborovou kaší a smetanovým listovým špenátem s česnekem/7/
179,-
4
150g
Kuře bang-bang – nudličky kuřecích prsou s proužky restované cukety, papriky, žampiony a porkem v omáčce s arašídovým máslem, sezamem, bílým vínem, zázvorem a medem, podávané s jasmínovou rýží/1,5/
175,-
5
150g
Smažený sýr -podávaný s domácí tatarkou, hranolky a trhaným salátem/1,3,7/
169,-
6
150g
Burger smažák- smažený sýr v rozpečené bulce s tatarkou, rajčetem a trhaným salátkem, podávané s hranolky/1,3,7/
175,-
7
150g
Dančí ragú - dančí maso v silné omáčce s kořenovou zeleninou, divokým kořením, porstkým vínem, komínovou slaninou a tymiánem, podávané s bramborovými nočky nebo nebo houskovými knedlíky/1,3,7/
179,-
8
1ks
Borůvkovo vanilkový dortík nebo Lotus cheesecake /1,3,7/
55,-
Čočková s párkem/1/ (v ceně menu)
Mrkvový salátek s ananasem (v ceně menu)