Polední menu
Středa 29.10.
1
150g
Thajské červené kari s krevetami-restované krevety se zázvorem, limetkovými listy, chiili papričkou, červeným kari a zeleninou, zjemněné kokosovým mlékem, podávaná s jasmínovou rýží, čerstvým koriandrem a thajskou bazalkou/1,4,7/
185,-
2
150g
xl snitzel combo-řizek z vepřové panenky v trojobalu a kuřecí prsa smažená v panco strouhance, podávané s jemnou bramborovou kaší a kyselou okurkou/1,3,7/
185,-
3
150g
Spagetti alla bolognese-italské těstoviny s hovězím ragů s mletým hovězím masem v rajčatové omáčce s kořenovou zeleninou, červeným vínem, panchetou, čerstvou bazalkou a česnekem, sypané parmezánem grano padana /1,3,7,10/
179,-
4
150g
Indické butter chicken-kuřecé prsa v silné omáčce s rajčaty, zázvorem, cibulí , kořením garam masala, římským kmínem a skořicí, zjemněnou máslem a smetanou, podávané s jasmínovou rýží, pita chlebem a čerstvým koriandrem
179,-
5
3ks
Borůvkové knedlíky-kynuté knedlíky, podávané s vanilkovým krémem s mátou, cukrem, tvarohem a čerstvým ovocem/1,3,7/
155,-
6
150g
Thajské červené kari s tofu- se zázvorem, limetkovými listy, chiili papričkou, červeným kari a zeleninou, zjemněné kokosovým mlékem, podávaná s jasmínovou rýží, čerstvým koriandrem a thajskou bazalkou/1,4,7/
179,-
7
150g
Kančí ragů po myslivecku podle Zdeňka Pohlreicha-pomalu tažené kousky divočáka s kořenovou zeleninou, čerstvým rozmarýnem, divokým kořením, rajčaty a portským vínem, podávané s glazovanými žampiony se slaninou, jemnou bramborovou kaší nebo domácím šunkovým knedlíkem/1,3,7/
189,-
8
1ks
Lotus cheesecake nebo jablkový koláč /1,3,7,8/
55,-
Česnečka s šunkou, sýrem a krutony/ 1,3,7/ (v ceně menu)
Míchaný salátek (v ceně menu)

