Polední menu
Středa 3.9.
1
150g
Black Angus urugvaj top blade hovězí steak- grilovaný v pepřovém koření do růžova, filírovaný na plátky, podávaný s pečenými mini bramborami a smetanovou hříbkovou omáčkou/1,7/
199,-
2
150g
Bimbimbab-korejská specialita, restované mleté hovězí maso, sojová chilli omáčka s třtinovým cukrem, podávané s jasmínovou rýží, listovým špenátem s česnekem a sezamovým olejem, sázeným vejcem, mungo klíčky, blanšírovanou mrkví, ledovým salátem a omáčkou gochujang /3/
189,-
3
150g
Kuřecí quesadilla- grilované kuřecí kousky, sýr chedar, cibule, slanina, rajčata, chilli papričky a čerstvý koriandr v rozpečené tortile, podávané s trhaným salátkem a salsou pico de galo/1,3,7/
179,-
4
150g
Kuřecí kapsa - plněná sýrem ricotta, česnekem, citronovou štávou, čerstvou bazalkou a sušenými rajčaty, pečená v anglické slanině, podávaná s přírodní štávou, rukolovým salátkem a jemnou bramborovou kaší /1,7/
179,-
5
150g
Smažený sýr- podávaný s hranolky, tatarskou omáčkou a trhaným salátkem/1,3,7/
175,-
6
150g
Burger smažák- smažený sýr v rozpečené bulce s tatarskou omáčkou, kyselou okurkou a trhaným salátkem, podávané s hranolky /1,3,7/
179,-
7
150g
Králík Braillon -pomalu pečené králíčí stehno s dijonskou hořčicí, suchým bílým vínem, kořenovou zeleninou, tymiánem a smetanou, podávané s domácím žemlovým knedlíkem/1,3,7/
189,-
8
1ks
Lotus cheesecake nebo jablkový koláč / 1,3,7,8/
55,-
Kuřecí vývar s masem a nudlemi/1,3/ (v ceně menu)
Chlazený meloun (v ceně menu)